۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۳:۵۹

مشاور وزیر آموزش و پرورش:

معلمان پرچم‌دار زنده نگه‌داشتن هویت ایرانی در نوجوانان هستند

معلمان پرچم‌دار زنده نگه‌داشتن هویت ایرانی در نوجوانان هستند

سنندج_مشاور وزیر آموزش و پرورش گفت: معلمان پرچم‌دار زنده نگه‌داشتن و تقویت هویت ایرانی اسلامی در کودکان و نوجوانان هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، فرشته حشمتیان پیش از ظهر چهارشنبه در ستاد ملی روایت پیشرفت، در آئین استانی گرامیداشت مقام معلم و تجلیل از معلمان نمونه کردستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید محبوب، آیت الله مرتضی مطهری و تبریک هفته بزرگداشت مقام معلم گفت: معلمی پیشه انبیا الهی است و همان طور که پیامبران پیام آور خداوند تبارک و تعالی برای آدمیان بودند، معلمان نیز هدفی مشابه و مقدس دارند.

حشمتیان در ادامه سخنان خود رسالت معلمان را شنوا کردن گوش‌ها و بینا ساختن چشم‌ها دانست و اظهار داشت: معلم راهنمای کشف گنجینه‌های علم و معرفت است و همان کیمیاگری است که با اکسیر دانش، مس وجود آدمی را به زر تبدیل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه معلمان در واقع معمار آینده هستند، گفت: معلمان با علم و آگاهی زمینه ساز موفقیت‌های بزرگ هستند و با تعلیم و تربیت نونهالان، آینده کشور را می‌سازند.

مشاور و نماینده وزیر آموزش و پرورش در ستاد ملی روایت پیشرفت خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین موارد انتظار از معلمان این است که احساس هویت ایرانی و اسلامی را در کودکان و نوجوانان زنده نگه دارند تا کودکان و نوجوانان به ایرانی بودن خود افتخار کنند.

حشمتیان گفت: اثرگذاری و اثربخشی جامعه فرهنگیان باید به نحوی باشد که سایر اقشار جامعه از شأن معلمین دفاع کنند.

وی آموزش و پرورش را مسئول تربیت نسل آینده و توانمند کردن دانش آموزان برای پذیرفتن مسئولیت در آینده برشمرد و اضافه کرد: مردم می‌بایست در ارتقای آموزش و پرورش نقش آفرینی کنند که یکی از کارهای اساسی و اصلی آموزش و پرورش مردمی سازی آن با بهره گیری از خانواده‌ها است.

حشمتیان در این آئین به فعالیت ستاد روایت پیشرفت آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و گفت: این ستاد ذیل ستاد ملی روایت پیشرفت دولت فعالیت می‌کند.

تقویت جایگاه معلمان از اهداف برنامه‌های روز معلم

هاشم ناظمی‌جلال مدیرکل آموزش و پرورش این استان نیز در این آئین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری و تبریک هفته مقام شامخ معلم اظهار داشت: اعتلای فرهنگ عمومی تکریم معلمان کوشا، تقویت خودباوری و ایجاد انگیزه و تقویت جایگاه اجتماعی معلمان در جامعه و مدارس، از اهداف برنامه‌های گرامیداشت مقام معلم است.

وی در ادامه سخنان خود از اجرای این برنامه شناسایی معلمان نمونه در ۴ سطح مدرسه‌ای، منطقه‌ای، استانی و کشوری خبر داد و افزود: ۴ هزار و ۵۰۰ نفر از فرهنگیان استان در این برنامه شرکت کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان ادامه داد: ۲ هزار و ۵۰۰ نفر از این تعداد به مرحله شهرستانی راه یافته و ۵۱ نفر نیز موفق به راه یابی به مرحله استانی شدند.

ناظمی‌جلال به برگزیده شده معلمان نمونه در سطح کشور و استان نیز پرداخت و گفت: آقای آرمان حسنی از منطقه زیویه، به عنوان معلم نمونه کشوری برگزیده شد و ۳ فرهنگی دیگر نیز منتخب استانی برنامه شناسایی معلمان نمونه شدند.

وی همچنین به عوامل کیفیت بخشی نیز اشاره کرد و گفت: ۶ نفر از فرهنگیان کردستان به عنوان عوامل نمونه کیفیت‌بخشی در سطح استان معرفی انتخاب شدند.

ناظمی جلال در بخش دیگر سخنان خود به رویکرد متفاوت وزارت آموزش و پرورش در برنامه شناسایی معلمان نمونه نیز پرداخت و گفت: امسال برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم و شناسایی معلمان نمونه با محوریت خانواده‌ها و اقشار مختلف جامعه صورت گرفته است.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های متمرکز در همه شهرستان‌ها و مناطق استان، دیدار با مقام معظم رهبری را نقطه عطف برنامه‌های هفته گرامیداشت مقام معلم عنوان و خاطرنشان کرد: تنها چیزی که به یادگار می‌ماند خاطرات زیبای اخلاق معلمی است.

نایب رئیس ستاد استانی بزرگداشت مقام معلم در پایان سخنان خود آگاهی بخشی به مخاطبان را وظیفه و رسالت ذاتی معلم عنوان کرد و از همه دستگاه‌ها به جهت توجه ویژه به جایگاه معلم در این هفته تشکر و قدردانی کرد.

در ادامه این آئین، گروه موسیقی هنرستان ماموستا هژار و دکلمه دانش‌آموزی به اجرای برنامه‌های خود پرداختند.

در پایان برنامه از معلم نمونه کشوری، معلمان نمونه استانی، پیشکسوتان نمونه فرهنگی، معلمان نمونه جهادگر و نیز دو مربی افتخارآفرین کردستانی که به همراه تیم والیبال دانش آموزان قهرمان جهان شدند، تقدیر به عمل آمد.

کد خبر 6100469

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha